Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako me nije primorao? Da bi ziveli od poljoprivrede primorali su nas da radimo bar 50ha zemlje da bi to radili trebalo je obnoviti mehanizaciju i pratiti neke nove trendove. Kad udjes u to i kad ulozis znatna sredstva nema nazad. Da saljem svoje dete u inostrabstvo ne pada mi na pamet. Samo citam kako se pisu budalastine da ce zito biti 12 dinara i da camo biti zadovoljni ako bude 15. Umesto da pisemo koliko bi stvarno trebalo da kosta i koja to cena pokriva troskove i donosi neku zaradu mi nagadjamo o nekoj bezobrazno niskoj ceni i sami sebi skacemo u stomak.Da je dobro nije.
Moze i da se rade i drugi poslovi osim poljoprivrede. Nisam video da je neko nekog primorao da radi ovaj posao.
Citajuci zadnje strane po mjem misljenju dobro biti nece sa cenom,a opet ne svatam ranije postove gde se pise o dve-tri prihrane o regulatoru rasta o tri zastite,zasto se toliko ulaze kad nema zarade anema je.