sinisa1979
Član
Nešto ne verujem da ima toliko posejano pšenice al ajd.... sad smo već navikli na.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ovo neka sala?Za godinu, najvise dve, ce cena biti bolja i zivece se bolje. Ne verujem da ce se dozvoliti da cena bude niska i da poljoprivrednik bude nezadovoljan, ali oped sa druge strane budimo realni i recimo koliko zaista ima radnih dana oko psenice. Za jedan Ha ne treba vise od 2 radna dana. Jedan radnik u fabrici radi mnogo vise da bi zaradio isto kao i mi. Budimo malo samokriticni
Praštaju,imaš reprogram kredita kod svih.Banke ne praštaju dugove.
Bilo je reči o prodaji pšenice na zeleno ako si pažljivo čitao,pa je kolega u prevodu rekao da neki moraju zbog dugova da prodaju jel banka ne prašta,na to se samo odnosio moj post...Reprogram nije praštanje nego uvećavanje dugova.
I kukuruz se uvozi bez carine, a šta mi radimo po tom pitanju. Kako se donese neka odluka nepovoljna po nas mesto da izrazimo svoje nezadovoljstvo preko kojekakvih udruženja mi ćutimo i sležemo ramenima. E moji poljoprivrednici bojim se da na kaišu nema više rupa i da je isuviše zategnut. Kojekakve **greška koje su hvalile zakon o poljoprivredi više se i ne oglašavaju na forumu jer su se uvukli u kojekakve odbore za poljoprivredu i sad su se pokrili ušima i ćute za svoju dobrobit.. Matiću dotični član ako će da peca nek ide tamo gde je i mesto a ne ovde jer će se neko uhvatiti za njegov post kao da je to tako.
Čuj od 20.000,pa stvarno su bezobrazni kupuju te skupe traktore a ovamo kukaju...Vi slabo gledate temu..cestitke i ponove...da se bas slabo zaraduje nebi se kupovali traktori po 20 hiljad evra....nevalja puno ni kukat,zna se ponedact a trebamalo bit i realan...
Šarkazam je bio u pitanju 100%.Ma nije se on šalio samo nije skontao šta piše, pa posle kad je video da ga pola foruma zajašilo onda kao super niko se nije upecao...