Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ovo sejano u monokulturi?
Kakva je obrada bila? Tanjiranje?
Obavezno prati stanje sa buvacom,psenica na psenicu bez oranja ili paljenja je zeznuta stvar.Da, ponovio sam psenicu, strnjiste je oprskano sa 2,4D jer nije bilo potrebe za totalom, samo je poponac bio, prethodno je bila soja pa je samo tanjirano, a i sada jedan prohod tanjiracom i posle par dana setva.
Po meni apachaAu sad ste me dali u problem, apache ili avenue.
Obavezno prati stanje sa buvacom,psenica na psenicu bez oranja ili paljenja je zeznuta stvar.
Apache sejem vec godinama i nije tacno da polegne, konkretnije, prosle i predprosle god. imao sam prinose do 4700 kg/kj sa 100 kg/kj Mapa i 150 + 100 kg/kj AN-a, posejano sa 165 kg/kj, uopste nije polego.Ma gde ne poleze apach, cim se malo da vise azota, a i visok je. Od mene preropuka za Lg Avenue, niska i prinosna. Po meni bolja od Apacha. Apach oko 120-130kg/kj je navolju.
Inace kod nas psenice jako nejednako niču... valjala bi ova kisa da padne sto su najavili za ponedeljak.
Apache sejem vec godinama i nije tacno da polegne, konkretnije, prosle i predprosle god. imao sam prinose do 4700 kg/kj sa 100 kg/kj Mapa i 150 + 100 kg/kj AN-a, posejano sa 165 kg/kj, uopste nije polego.
Sejem ga i ja godinama, i sad ces ti mene da ubedjujes, dal je on polegao kod mene na njivama, ili ne. Nešto više đubriva bacim.Apache sejem vec godinama i nije tacno da polegne, konkretnije, prosle i predprosle god. imao sam prinose do 4700 kg/kj sa 100 kg/kj Mapa i 150 + 100 kg/kj AN-a, posejano sa 165 kg/kj, uopste nije polego.