Kod mene apac sejan 15.10 isto zuti ali u tragovimaIsto to se pojavilo i ovde na ranim rokovima setve.Obodi parcela su zahvaćeni ili na ogumke kako gde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene apac sejan 15.10 isto zuti ali u tragovimaIsto to se pojavilo i ovde na ranim rokovima setve.Obodi parcela su zahvaćeni ili na ogumke kako gde.
Sta ste korisitili za miseve?
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
Malopre kupio. Njiva pored mene kukuruz pa ih ima bas podosta.Cinkosan, zatrovana psenica.
Nisam baš razumeo od čega je bolesna pšenica. Kakvi su simptomi? Sa čim tretirati da se ne proširi?Zuti krugovi u psenici mogu biti od bolesti koje prenose cikade ili zarazeno seme, ako se na vreme ne tretira prosirice se na celu povrsinu.
Možda sam i zaboravio i neznam ali meni nekako ove jeseni nešto teško napreduju pšenice u globalu bar ove iz optimalnih rokova setve, nekako mi se slabo razvijaju, bilo je tu kiše i lepog vremena ali sve to nešto kenjkavo i stidljivo ali no, možda i grešim, bem li ga.
Nemoj da sutra kačim sveže slike,da nabijam komplekse pojedincima