Pšenica 2016-2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skinuta nesto psenica pre ove kise :

slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG] Pomesani iliko i anapurna,prva reprodukcija....Djubreno 200kg map,200kg urea,20kg san,sve po ha,prva zastita falkon+fastak+sekator,druga zastita eskorta plus +fastak.... Prinos zadovoljavajuci ,hl 80 vlaga 10

slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]Avenue,agrotehnika identicna kao na predhodnoj parceli, prinis malo bolji,ali hl 78 ,vlaga 8,5

Imam jos iliko na jednoj parceli i jos oko 1,5ha sofru ,vidim svi je hvale ,a meni malo losije deluje od avenue,videcemo sta kaze vaga i prinos na kraju,ali ako bude bolja od avenue bice super:ppozdrav:

Mi prekjuce zavrsili sa zetvom,na 90 ari Pobeda preko 5t/ha,vise nego Simonida da 1,2ha.A kvalitet zrna kod Pobede vrhunski,od sada samo nju i sejem.Izgleda da za moj kraj je najbolja,i da joj odgovara ova zemlja.

Јуче скинут ЕУКЛИД принос 5250 кг/ха,сетвена норма 200 кг/ха,предсетвено 200 кг/ха НПК,у пролеће УРЕА 300 кг/ха,фолијарно+СЕКАТОР,хектолитар 81,влага 11%

Колико му дође тај метар...100кг?
To mu dodje druze 5800kg po kj

Nada poslednja umire.

Samo ću reći toliko,da je jaako lepo ponela,bilo bi više od ciljanog,dosta! ALI,na prijemu je nalaženo i 13% nedostiža,koji je propao kroz sito! Bez loma,vršeno sa kukuruznom korpom i blindama :cvetic:

A jbg..tebe smo samo cekali,jesi ili nisi,ovo ili ono,i ondak nas uskratis..
Ja sam ozlojedjen..i uvredjen panticu..
Al aj nek ti bude..

Razočarenje kao i kod velike većine.Jednostavno je godina zeznula stvar uskrativši padavine u pravom momentu.8,5t/ha prosečno nije loš prinos ali s' obzirom na uloženo možda i jeste!

Poslednja izmena:
Juce skidao Anapurnu, kaze kombajner da nije skidao bolju psenicu ali kada sam izvagao bio sam razocaran 5960kg/h. Ocekivao sam malo vise, jesenas je bacano 250kg 3X15, polovinom februara 200kg uree i krajem marta 200kg kana sve po hektaru, 200kg semena, prvo prskanje eskorta plus i 10kg uree, drugo prskanje propikozazol, bolesti nije bilo, malo je podbacila. jebes strana semena samo nasa......:osmeh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh