Di ćeš gore od ovoga???Ja sam juče išao do Budimpešte,pa da te obradujem,ima i gore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Di ćeš gore od ovoga???Ja sam juče išao do Budimpešte,pa da te obradujem,ima i gore
Izvini a jel treba neko tebe da pita da li moze da se komentarise na ovom forumu. Generalno zato nam je i ovako. Ne daj Boze da se Srbi sloze. Pa dokle vise ovako. Ja bih najvise voleo da ti i svi mi imamo prinose 10t/ha i da svima bude dobro. Ali avaj u svakom zitu ima kukolja. Budimo realni. Nije svuda na vreme posejano, nije svuda ista klima i ista kolicina padavina pa tako je kako je. Pa sta treba da rade ljudi juzno od Save i Dunava u odnosu na tebe u Vojvodini? Nisam jos na ovom forumu procitao da se oni malo malo zale za svaku kulturu kao ti. Kad kod tebe rodi kod drugih treba da bude 1t/ha bilo koje kulture. Prava srpska posla. I vidim da nisi dao komentar na slike od clana mirmag. A pravis se pametan za svaku stvar. Bolje ti je da budes realan i korektno komentarises
Mirmagove pšenice su bliže 5t/kj nego 3.5
Sorta? Vreme setve?ja moju skidam u petak (cekam kokmbajn inace bi sutra hteo)...nema se sta tu vise meriti vlaga....