milovan vrsac
Član
Ako ti na primer skines 2 ha sa hektolitrom84 i napunis prikolicu od 10 kubika,ona bi trebala da ima 8400 kg,a kad je hektolitar 75,ista ta prikolica ce teziti 7500 kg. Ovo je primer,nije bas tacna kilaza,ali u odnosu je poenta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad mu dođe vreme,šalim se.Talianu po tvojoj proceni kad će taj tvoj ingenio da se radi? Dosta je žući od hibrida. A i kod mene je dosta promenio boju.
Bravo Talianu. Pitao sam te čisto da mi kažeš kakva je tvoja procena iz tvog dugogodišnjeg iskustva. Ja takođe ka je skinem prvo ću da prevrnem strnjište pa tek onda idem na more. Daće Bog da sve bude ok. Pozz.
Ja planiram,ako dragi Bog dozvoli i pomogne,posle žetve prvo da prevrnem komšinicu pa onda sa ženom na more.A kad se vratim da prevrnem strnjište.Neka malo sazri i odmekani,biće lakše sa mojim ferdžom.Valda će i Bobo doći da mi našteluje plug.
Posle će opet doći na red komšinica,ako pristane.A onda kod rođaka da pomognem da prevrnemo detelinu.