Lacin
Član
Kako bre nemozes da uzores,kako kod nas oru sa fergusonima i malim plugovima 755 i slicnim sve niski klirensi.Nemoras da ores za psenicu do kine,15 cm i samo gas nema sanse da gusi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sofru je isto Caussade,bolji kvalitet-lošiji prinos,osetljiva jaako,naprskaćeš se
Gde nadje 3*15 po toj ceni?Kupljen KWS Basmati 62 dinara,i 15-ca zorkina 37 din.
Kupicu jos neku od LG ali se dvoumim.....i mozda BC Anicu.
Kod nas je ta cena 37din. firma Beli-promKod drugih je 37,5.Imao je i neku rusku mislim da je 12-25-25 45dinara.Prvo sam hteo da kupim rusku 16-cu ali nisam zbog malog sadrzaja fosfora jer njihov NPK je po nasem standardu 16-12-16.Gde nadje 3*15 po toj ceni?
Sve je to dobro,samo da da bog lepe godine i da lepo rodi.Kod mene je Basmati sa Yuntom.Sa cim su zasticene LG sorte?Stigao danas Sofru u dvorište i malo se razočarao kad sam video da je zaštićen RaxilStar.Ipak je to treći po kvalitetu preparat.Trebao sam ipak uzet KWS Basmati sa YQ zaštitom.Prvak je prvak,tu dileme nema.