Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Nije moglo bolje.Dobro se i ovako uradilo jer su uslovi bili katastrofa.Nije valjano jer nemam valjak a ne volim ni od koga ništa da uzimam.Trenutno joj valjanje ne treba jer je zdravo tvrdo,ne tonu noge a ni traktor dok je na ostalim parcelama blato da se do Aprila u njih neće moći.Mnogo bolje izgleda uživo a trenutni telefon nije sofisticiran pa je tako kako je.
Blago vama,ja u moju psenicu nemogu ni s helikopter od blata
Kako cu ja baciti djubrivo,poprskati od bolesti i od trave koja usled vlage i jakih temperatura rasteee,boga pitaj,mislim da sam ga ugasio ove godine,sve ima da ode u tri lepe.
Kod mene kad padne kisa u pola leta,sat vremena pljusak,nemoze se u njivu narednih 5 dana(brdske zemlje sa ilovacom tesko propustaju vlagu),a sad je tolika vlaga da prosto nemoze da se osusi jer je zemlja 100% natopljena,nema vise gde.
Boga mi danas se radilo punom parom po Sremu i Mačvi. Bar ono pored puta moglo se videti raznih lepih masina a i psenica dobrih svaka cast. Kod nas nisu ni upola onako dobre a i retki su oni koji su uspeli rucno da prihrane prvi put a mislim da je voda i to odnela ko zna gde