paorpaor
Član
To oko vage je davno proslo i tu sad niko ne krade. Sad se krade na vlagi i primesama, rastur itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Napisi i koliko si imao njiva gde ti je davila voda i koliko si imao psenica na 5 i 6 klasi zemlje.Cisto da ljudi znaju sta je razlog slabijem prinosu.
Nemoj biti siguran,uporan sam jaA ti da preispitas mozak,ako si ti rekorder nemogu bas svi biti.Evo i NA se zali na prinos,sta treba da de se preispituje,negde opalilo,negde nije.
Ti kad bi dosao da radis zemlju kod mene mislim da bi se obesio posle dva kruga oranja,dalje od toga nebi isao
Uh sto imam jednu parcelu za tebe,kao stvorena,jako lep pejzaz,kao na jajetu,na jednu stranu ores s dve brazde a na drugu s pola prve brazde,plug nesmes da dizes iz zemlje u protivnom svasta moze da se dogodiTu rodi psenica pa zakucava 2 tone po hektaru(u boljim godinama).Nemoj biti siguran,uporan sam ja
Što bi rekli,nikad ne jebe ni lep ni pametan nego uporan
Neka napiše kolega mixer87kac,na kakvim njivama mi je bila pšenica i kakva je bila