Pšenica 2014-2015

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo kakve su kod nas psenice.
img20150616171754.jpg

Posledice oluje od pre neko veče.

- - - - - - - - - -

Povaljao ga ljudcki, ima ja i zmaček da cupkamo pipirevku samo tako:osmeh:, jel Dragane kakva je kod mene prognoza:osmeh:.
Zanimljivo ječam stoji.

Ova se više nediže, jedini spas da kiša nepada dok je neovršem pa šta ima ima, a šta će se pokupiti će vidimo.

Sale, kako se pisalo na forumu, kada se ne vidi zemlja kroz pšenicu - to je 8 tona po hektaru. A kod tebe se ne vidi zemlja. :osmeh:

Šalu na stranu, baš šteta za pšenicu... I slikaj malo kvalitetnije slike (više rezolucije i detalja).

Baš ta a ja šašav dodao 23.3 60-70kg uree po kj ko velim da ima malo za nalivanje kad ono prc, mada i bez tog bi polegla ali opet kažem samo kad bi prošao do žetve bez kiše bilo bi dobro, pokupiće nju sale.

Milane slike su malo lošije pošto sam slikao telefonom a što se tiče gustine kad idem po njoj kao da idem po ćebetu.:osmeh:

Vredela je moja kritika,znaci da neko cita sta ja pisem:osmeh:
Krenule fotografije iz avionskog pogleda.

Kod nas takve psenice nema,u svakoj moze da se postavi sto i stolice i da se sedi a da se ne pogaze vlatovi:haha:
Sto bi rekao moj bata,e da ga jeb...usao do pola njive u psenicu a nevidi se kuda sam prosao,nema gazova:haha:

Neko čita postove na forumu a neko samo gleda slike.Kada se izvuče prosek svi načitani. :osmeh: Loše seme,loša parcela,loš domaćin a pšenica lepa.Šta li se tu desilo.
P.S.Nije loša ni ona iz K.G ali napisao sam da je mešana sa većinom žitarica pa će je najverovatnije gice pojesti da dobiju red slanine pa red šunke i tako jedno 5-6 puta. :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh