KishRobert
Prijatelj Foruma
Ma tu je kraj njive i velika vrba,a krila siroka.Pa paz' ovamo,pa paz' onamo i omaklo se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgleda da je hvata neka bolest.Negde je Kiš rekao da pšenica deluje "naježeno",ova je bila takva pre par dana.Ako ne bude padavina ,radićemo zaštitu u nedelju -ponedeljak.Kiraj po meni je možda i kasno za list, koliko vidim bolesti već ima na listu (zadnja slika) lečiti pšenicu je teško kad oboli (daj bože da grešim), preventiva je zakon kod pšenice, veliku grešku sam napravio što nisam radio u tri tretmana zaštitu, zaj...na godina za pšenicu do kraja, ja sam odradio drugi tretman 23.4. i jes da je malo rano za klas pošto je izklasala možda 70% ali bolest se širi kao požar tako da nisam smeo da čekam više pošto džaba mi klas bez zelene lisne mase (bar zastavičar i drugi list odozgo da ostane zdrav), dali sam uradio dobro vreme će pokazati.
Vidim da vecina Forumasa prska ili je prskala uglavnom sa duet ultra, kakvo vam je misljenje o Bayerovim preparatima Cello i Prosaro 250 EC? da li je bolje ici sa njima ili je Duet ultra pravi izbor? inace prvi tretman smo uradili sa Falconom, ali na nekim njivama opet se javila rdja.