Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma nema potrebe da se izvinjavaš! Svaki savet i mišljenje je dobro došlo. Slike.... Pa nisam slikao jer sam pravo da kažem zaboravio poneti fotoaparat a ova kanta od nokie mi nema redovan displej a kamoli kameru. Ako se danas ukaže prilika da izadjem na njivu (ako se prosuši) i ako ne zaboravim poneti foto možda i škljocnem neku sliku pa da se eventualno još jednom ošacuje situacija mada i ja mislim da mu nema mnogo spasa iako kod nas,rekao bih,nije suvo. Kad već spominjemo vreme, što se tiče uslova za razvijanje bolesti,šta od vremenskih uslova ide u prilog bolesti a šta meni? Jer evo i noćas je kapnula litra-dve a i od četvrtka-petka će verovatno biti kiše a sunca... Što kaže Paor kiše nikad više,tako ću i ja sunca nikad više. Kad bolest "radi" da uprostim pitanje.... Inače uzeo sam jedan manji deo Amistar xtra i Zamira jer više nije bilo Amistara... Nudili su mi i Duet ultra i Prosaro i Bumper P ali sve nekako po principu ovog imamo uzmi ovog. Barem sam ja tako stekao utisak... Jbmlg....Uf Siniša neznam koliko će ovde uopšte pomoći fungicidi, ovo je bolesno ljudski, tu nema zdravog lista (možda po koji), tu je teško lečiti u ovakvom stadijumu, i suša je tu dosta kumovala, izvini Siniša ali ja ovde nemogu ništa lepo da ti kažem ako je sva ovakva parcela, možeš probati da radiš zaštitu ali je znak pitanja koliko će pomoći ponaročito ako ostane i dalje ovako suvo, žao mi što nisi slikao pacelu da vidimo kako izgleda na parceli mada slika ko slika ume da prikaže i bolje i lošije. Izvini još jednom, ništa ti lepo nisam rekao.