talianu
Član
Do kraja ima onaj čiča da ti zavidi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bandera je već počela da tone...Kris pa jel to i bandera krenula od ovih kiša?
To nije ovde,tu pšenicu još nisam imao hrabrosti da slikam.Tamo ima 7,5 kj. i spremio sam ovu špeciju uz fungicide i insekticide.Do kraja ima onaj čiča da ti zavidi!
Sa Ekobosterom2 sam već vraćao jednu pšenicu iz mrtvih to znam.Od tog slavuja ćeš slame imati više,to je 100%,ako si radio regulatorom rasta,taman da udari kontru,al da će roditi više,nije dokazano (mislim da neće)
Meni su iz Ekobustera doneli 11 l za oglede.1l Eko... 1 za seme i 10 litara dvojke.Bas cu da pratim da li ima razlike gde je tretirano a gde ne i napravicu paralelu ogled pored ogleda sa Bioplant Florom.Sa Ekobosterom2 sam već vraćao jednu pšenicu iz mrtvih to znam.
Nauka kaže da treba ići u ovo doba sa naznačenim fosforom folijarno.
Svasta sam ja radio,za svasta pare davao,al bez 10 kila ureje na 100l vode nema folijarne prihrane,ni za psenice,ni za jecam,ni za ovas,ni za lucerke,ni za trojke,ni za vestacku travu konacno ove godine u praksi dokazano. . .kukuruz sam isao maksimalno 4,5 kila na 100l. . .
Brat je vracao 4kj prosle godine psenice iz mrtvih i uspelo. Preko 4t/kj bilo na kraju.
Jel mislis na ureu iz dzaka, tj klasicnu ureu koju bacamo rasturivacem, jel nju rastapas i prskas?