Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slabo šta KAN popravi kiselost,i ja sam se nosio mišlju,ali sam pogrešio,za skoro 10 godina izbegavanja UREE i korišćenja samo KAN,ako su azotna đubriva u pitanju,pa sam dobio ni desetu promene na bolje što se ph tiče
Imaju srece sto je setva prosla u idealnim uslovima,u protivnom bi bilo kuku i lele.Evo jednog pitanja za iskusnije pšeničare?
Ruska velika sejalica sa lulama na razmak 10cm.Nešto se "desi" i automat zatvori svaku drugu lulu.Oni vide da sejalica malo troši pa je "našteluju" da troši tačno koliko treba ali i dalje na svaku drugu lulu.
To je sad niklo i može se ladno špartati kako je lepo.U samom redu koji je sejao je pregusto da gušće ne može biti.
Moje pitanje je šta se u takvoj setvi može očekivati?
I kod mene na nekim mestima tako požutela pšenica čak na nekim i pocrvenila u gornjem delu lista , lako se isčupa kao da je nešto pregrizlo koren , negde sam pročitao da je to od azotne depresije dal je moguće inače isto Apač.