oldtimer
Član
Sve te poslove, rasturaje djubriva, prskanje... radim sa 2 traktora, pa racunam i potrosnju drugog... A duplirao sam naftu jer sam uzeo empirijsku formulu za amortizaciju- nafta*2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko god je sejao pre kise ima takvo nicanje,nebitno da li je orano,tanjirano,radjeno RD...
Danas,otvaram ja vreće na prikolici,prolazi vladimirac,sa rasipačem onim okruglim što baca na jednu stranu iz 70tih godina,vuče špediter,za njim traktor sa malom tanjiračom,ja još u sebi,idu momci da bace veštak,da zatanjiraju,kad cvrc,na špediteru SEME,rekao bi NETRETIRANO,jer se vreće nisu ni crvenile,ETO ZAŠTO SRBIJA IMA PROSEK PRINOSA KAKAV IMA...
ja sam počeo za tvoju informaciju sa ferbusonom i sa MTZ82 koji je bio 78o god
Trebalo bi da ima u poljo apoteci Tadic u Lazarevcu, bila je 59 din balaton, a sve ostale su 52 din. Ta cena je bila pre 10ak danaDa li neko zna gde može da se nabavi seme Balaton, Simonida ili NS 40 S?
Pozdrav svima