Ko god je sejao pre kise ima takvo nicanje,nebitno da li je orano,tanjirano,radjeno RD...steve73 Siguran sam da Kiraj nije sejao gusce, nego takvo je nicanje posle RD. U ostalom cekamo Kiraja da kaze sta je zapravo uradio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko god je sejao pre kise ima takvo nicanje,nebitno da li je orano,tanjirano,radjeno RD...steve73 Siguran sam da Kiraj nije sejao gusce, nego takvo je nicanje posle RD. U ostalom cekamo Kiraja da kaze sta je zapravo uradio.
Moje mišljenje je da će vreme pokazati svoje i naravno u korist RD.Je ste bitno , pogotovu ako sejalica odma prati RD.
Ovaj će otići sledeći put na njivu sa kombajnom,ili eventualno ako bude rešio da investira u 100kg/kj ureje,i vikaće podbacilo žito,i svi će mu biti krivi za to,umesto da stavi prst na čeloJedan "paor" ima njivu pored mene a tehnologiju kao što si opisao .Samo posle kad je išao u kontrolu setve zatrpavao je nogama.Strašno.
plati mu 300 evra za lanac i nek ide kuciOvaj će otići sledeći put na njivu sa kombajnom,ili eventualno ako bude rešio da investira u 100kg/kj ureje,i vikaće podbacilo žito,i svi će mu biti krivi za to,umesto da stavi prst na čelo
plati mu 300 evra za lanac i nek ide kuci
kod nas je sad postala moda da daju zemlju na treću tj. traže trećinu čistog rodaImam iskustvo sa takvima,da ponudiš i 500 eura za jutro odgovor bi bio PA JA ONDA NEĆU IMATI NIŠTA,takvi nisu svesni da seju gubitak a ne pšenicu