Ako vec nemas stajnjak ti sej neku biljnu masu kao drugi usev pa zaoravaj(perko 50-80t/h biljne mase) ili ima fala Bogu ovih farmi,nicu ko pecurke,pa neznaju sta ce sa osokom,pa cisternu zakacis i oslobodis ljude muke,uvek ima resenja,postavio sam temu zaoravanje perka,uljane repice i soje,niko nije 1 post napiso,ako nista da pita sta i kako i nauci nesto,a ovamo zemlja vam se posti,struktura upropascava,a vi mislite da vestakom to ispeglate,al taj se vestak rodio nije,e onda slab prinos,pa mora da bude slab,psenica je pogotovu osetljiva na losu zemlju i zna drasticno da umanji prinos,a proporcijalno tome bude sklona raznim bolestinama,zato da se ponovim imali 2 ili 22h,isto vam se vata,mora da se misli o strukturi zemljista,mikroorganizmima i mikroklimi,nema spaljivanja ostataka od zetve nego zaoravanje,pa onda rezultati dodju,pre pet godina nisam mogao da prebacim 4t po h psenice na ovoj smonici gde sam orao sa imt558 trecom sporom,a sad dupliram to opusteno,orem prvom brzom i bez primene hemije,znaci bolje da se uci i radi na svom znanju i sebi nego razmisljati o malim i velikim poljoprivrednicima,to razmisljanje nas i dovelo dovde,i imam krajnje edukativnu formu,ne bi da ovde dizem tenzije i ulazim u neke polemike koje nikom dobro doneti nece,a ponajamanje 8-9tpsenice po h.