Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije to zbog jedne slike,nego i slika i iz naseg atara.Zbog ove jedne slike...Daj Robika,po tebi onda najbolje nista ne sejati...
Da li moze da se zna razlog?Palika na toj parceli su rađene 2 setvene norme,eksperimentisanje.Jedna polovina je posejana sa 120 a druga sa 135 kg semena po k.j.Seme je prva reprodukcija,selektirano,kalibrisano zrno i zaštićeno Lamardorom.
Dragane istina je da daje veći rod ali je kod mene završio karijeru.Što on što Arlequin.
Mislim da si nešto pobrkao ,oko slika.Virus nije na mojim slikama.@kiraj Na predhodnoj stranici tvojea psenica je napadnuta virusnim oboljenjem koje se naziva "virus patuljaste psenice".Nazalost nema mu leka sta rori rodice i to je to.Nadam se da gresim ali ima kod mene u ataru par takve njive koje su tako okaraktyerisali strucnjaci.
Mislim da si nešto pobrkao ,oko slika.Virus nije na mojim slikama.
a zašto ga nisi ranije zaštitio? ušteda ili?Kod mene ima tog virusa i to samo na parcelama gde je zasejan Arlequin.Prošle godine isto tako i opet sam ga budala posejao.Inače malopre se vratio iz obilaska njiva pod pšenicom.Sutra prskanje fungicidom.