fiat615
Član
Ovo je od kuma masina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo ja mogu da kazem da sam dao psenici sve!A ko ti je u martu predlagao valjak umesto tanjirače?
100eura stavi pod ciglu i nemoj raditi zemlju,ako nemožeš pružiti maximum prepusti nekom ko može,grehota,kosio uslužno i 17 meteri po kj,kaže ja sam joj sve dao,pitam ga šta to sve obuhvata,kaže setvu i 100kg/kj UREA,primi ga Bože da se nepati
Moz' se desi da si je satario sa tom ureom.. Ureu u cvetanju ne treba dodavati. Ako se u prskalici ne rastopi kako treba, ili ako se odmah po rastapanju tretira, jako hladna voda pada na prasnike, i hoce to da ih unisti.u cvetanju Duet ultra 0.5l/ha+5kg uree.
Kog datuma je bila setva, šta je predusev?Evo ja mogu da kazem da sam dao psenici sve!
Predsetveno 120 kg/kj Map,posejano 120kg/kj Apaca,kembridzano,u kraj februara 150 kg/kj san,povaljano glatkim valjkom,pa polovinom marta 80kg/kj san,prskano sekatorom+zastita+5kg/kj ureei u cvetanju Duet ultra 0.5l/ha+5kg uree.I prinos 19 m kj.Sto se mene tice moje psenice nece vise u zivotu videti toliko djubriva ni zastitu,pa nek rodi koliko rodi!
23 oktobra je bila setva,predusev psenicaKog datuma je bila setva, šta je predusev?