Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I korove,kojih kod nas nema...Kupovinom strane semenske robe,dali je moguce doneti i neku novu bolest..
A sta ovaj traktorista levim tockom radi po sred psenice?! Da nije to Americko valjanje psenice???Našo sam jednu fotografiju od ove sezone Američke "berbe" pa da je stavim tu, čini mi se da je pšenica
Kis, u to sam se uverio.I korove,kojih kod nas nema...
Ja mislim da je APAC i dalje najbolji kad gledas globalno...a lokalno dobro se pokazale Simonida,Rapsodija,Balaton,NS 40s...Ali Apac je svugde u vrhu ili na prvom mestu koliko sam ja pratio!Pricao sam sa jednim Savetodavcem iz Instituta Tamis Pancevo,kaze vec 3 godine se najbolje dokazuje na nasem terenu!i koja se sada psenica najbolje pokazalA?
Nisam baš upratio da li je kolega Minđušar objavi koliko mu je kolega iz Bečeja (ako sam dobro zapamtio)ima prinos na Balatonu koji je izgledao svršeno na slici od pre par meseci(sad je nemogu naći).
Da li je to zito tako izgledalo 2010 ili si pogresio?Apac danas,110kg/kj bez predsetvenog djubrenja