Farmer Bob
Član
Pise da se originala "baca"do 132 kg/kj.Ja sam II reprodukciju Simonide sejao i bacao oko 150 kg/kj.Jasam po preporuci ralekiraja,sejao 150kg/kj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pise da se originala "baca"do 132 kg/kj.Ja sam II reprodukciju Simonide sejao i bacao oko 150 kg/kj.Jasam po preporuci ralekiraja,sejao 150kg/kj.
Ja sam sejao pre 10 god,setvena norma 180 kg/kj,dođe skuplje od mnogiha Pobeda, seje li to neko?
Njoj je vreme za penzionisanje .Imaš mnogo kvalitetnijih sorti.a Pobeda, seje li to neko?
Kako ti se pokazao taj Talas?ja danas posejao talas moje seme posijao tu negde oko 145-150kg po kj ostalo je jos da posejem original andino
Meni su za NS 40 rekli u institutu da idem 200kg/ha,a ljudi iz proizvodnje semena su mi rekli da idem 250kg/ha.Ja sam išao sa 230kg/ha i prinos je bio više nego odličan.uzeo sam seme Simonida i NS40s,koliko semena po lancu(jutru)da bacim NS40s,posto ga prvi put sejem?
@Miloš D.T obriši PPIma i po 56 mislim ali u susednom selu.
@Miloš D.T obriši PP
SUPER ELITA,ELITA iORIGINAL sortne reprodukcije rode manje od I.sortne reprodukcije,jer one služe za proizvodnju semenskog(kvalitetnog) a ne merkantilnog gde je naglašen kvantitetKoliko se umanji prinos ako se poseje psenica koja je rod od original semena tj. prva reprodukcija.Stim da se ispostuje puna agrotehnika.