paorpaor
Član
Mora da je ubacen gen od misa, slucajno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
drobi je napisao(la):NS 40S posijan 13.10., 170 kg/kj.
Mislim da sam negde pročitao da treba još manje, 110 kg/kj?Farmer Bob je napisao(la):Jeste,puno je.NS 40s ide oko 130kg/kj.
Ne citaju Poljoprivrednik ili ne posecuju zimska predavanja...zorancile je napisao(la):Mislim da sam negde pročitao da treba još manje, 110 kg/kj?Farmer Bob je napisao(la):Jeste,puno je.NS 40s ide oko 130kg/kj.
Kod nas u selu su neki ljudi uzeli NS-40 i posejali je kao i sve ostale sorte, čak i više od 170kg/kj. Oni nisu znali koliko treba, a prodavac im nije rekao...
a nas teraju da sejemo 180-200 kg/hpaorpaor je napisao(la):Kod nas u selu ima ogled 5 sorti NS kuce i jedna medju njima je 40S. Prema preporuci NS promotera posejana je 130 kg/kj.
Koliko je to tacno kg po ha?pidikanac je napisao(la):ja sam sejao apač po 120kg po kj deluje mi malo retko
Sada deluje retko,ali videces u zetvi da nema razlike u gustini NS 150-180 kg/kj i Apache 105-110 kg kj.pidikanac je napisao(la):ja sam sejao apač po 120kg po kj deluje mi malo retko
Pomnozi sa 1,75 i dobices koliko je kg/ha.ivan610988 je napisao(la):Koliko je to tacno kg po ha?pidikanac je napisao(la):ja sam sejao apač po 120kg po kj deluje mi malo retko
pa to mu je 200kg/h na tri hektara sam posejao 600kgivan610988 je napisao(la):Koliko je to tacno kg po ha?pidikanac je napisao(la):ja sam sejao apač po 120kg po kj deluje mi malo retko
ja sam uzeo po 1:1.9 ali odmah da prebacim psenicu!a za vracanje posle zetve je bila 1:2.4!zorancile je napisao(la):A vraća se 1:3,3 ?
I ja tako sejem. Nije retko.pidikanac je napisao(la):pa to mu je 200kg/h na tri hektara sam posejao 600kgivan610988 je napisao(la):Koliko je to tacno kg po ha?pidikanac je napisao(la):ja sam sejao apač po 120kg po kj deluje mi malo retko