Dr.Gruja
Član
Kod mene u selu su prosecni prinosi oko 1700 kg. po kj. katastrofa a zetva je zavrsena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Xa xa xa A kod mene tek pocinjeDr.Gruja je napisao(la):Kod mene u selu su prosecni prinosi oko 1700 kg. po kj. katastrofa a zetva je zavrsena.
To ti je pametno , i ovako ima svakojakih 'lebova.....Branko je napisao(la):Danas ovršen Apač: vlaga 16,8, hektolitar 72, prinos 2750kg/kj.
Pšenica mi se ogadila, pa razmišljam da pređem na kukuruzni hleb.
auuuu druze,pa to je bas,bas lose.Branko je napisao(la):Danas ovršen Apač: vlaga 16,8, hektolitar 72, prinos 2750kg/kj.
sta cete vi sremci da proizvodite, zgadila vam se repa, psenica, suncokret slabo radite. ostaje soja i kukuruz, ko ameri.Branko je napisao(la):Danas ovršen Apač: vlaga 16,8, hektolitar 72, prinos 2750kg/kj.
ne razumem.kako ne znas primese? zar ih ne mere na vagi?Bećarina pusta je napisao(la):Na pet sorti prosjek mi je bio 38,8 m/kj tj. 68,79 m/ha, vlaga malo preko 11%, hektolitar 77, primjese neznam no nabit će oni njih. Uglavnom odlično, puna šaka brade.
Ovde ko ispostuje punu agrotehniku zadovoljavjuci prinos (spram zemlje) je negde oko 6t/hazorancile je napisao(la):Branko, koliki treba da bude prinos pšenice kod vas ako si nezadovoljan sa 2750 kg/kj ?
Mindjar da se nelažemo Novi Karlovci koliko mi je poznato imaju najkvalitetniju zemlju u bližoj i daljoj okolini tako da Vi ako i nađubrite manje od drugih možete očekivati bolji rod. A što se tiče Branka i njegove agrotehnike sve je O.K. ali mislim da je ključnu grešku napravio što jesenas nijebacio ništa od 15:15:15 ili MAP-a ili možda nije napisao da je đubrio.Mindjar je napisao(la):Ovde ko ispostuje punu agrotehniku zadovoljavjuci prinos (spram zemlje) je negde oko 6t/hazorancile je napisao(la):Branko, koliki treba da bude prinos pšenice kod vas ako si nezadovoljan sa 2750 kg/kj ?