Ja sam podneo zahtev kada je bila prva leg.(Velja)kao besplatna.To je Ustavni sud poništio i ja zaboravio.U međuvremenu sam izgradio još jednu halu ali zbog pokrivenosti parcele nisam dobio UTU uslove(pokrivenost može biti 40% a kod mene 85%)plus zakačio se sa komšijom.Dobijam obaveštenje da podnesem dokumentaciju jer je donesen novi pravilnik(geo snimak,elaborat ,skice ,zapisnik,izjava...) suprer! Sve skupio platio i odneo.Dobijam da platim neke takse za unjiženje i kataster oko 40 000,platio ,odneo pre dve godine zaboravio legalizaciju ,a sa komšijom se skroz posvađao(zbog drugih stvari ne zbog međe)
Pre dva meseca od istog organa dobijam zatev za dopunu dokumentacije( gl.projekat ,utu uslovi ,saglasnost komšije,potvrde od licenciranih izvođača raznih ...)
Pre neki dan došla deca da popisuju objekte ,na mom placu nema ništa legalno.Donesem papire za kuću građenu 92., prepisali brojeve sa svih rešenja,kažu nemaju oni pojma ni o čemu,samo pišu.
Sami zaključite šta će biti sa ovim ozakonjenjem(izlizali su termin legalizacija ovo zvuči ozbiljnije i preteće)
Pre dva meseca od istog organa dobijam zatev za dopunu dokumentacije( gl.projekat ,utu uslovi ,saglasnost komšije,potvrde od licenciranih izvođača raznih ...)
Pre neki dan došla deca da popisuju objekte ,na mom placu nema ništa legalno.Donesem papire za kuću građenu 92., prepisali brojeve sa svih rešenja,kažu nemaju oni pojma ni o čemu,samo pišu.
Sami zaključite šta će biti sa ovim ozakonjenjem(izlizali su termin legalizacija ovo zvuči ozbiljnije i preteće)