OVNOLIKI KUNICI

Drobac EU je veliki pojam molim te preciziraj malo to poreklo kunica i cenu ako nije problem! Inace lepi primerci svaka cast na izboru!
 
Hvala. Malo sam se šalio sa tim EU, kunići su došli iz Hrvatske. Taj odgajivač uvozi kuniće iz Evrope, kod njih to slobodno ide pošto su ušli u EU. Konkretno, otac od mužjaka je iz Nemačke, a od ženke iz Češke. Čovek ima stvarno vrhunski kvalitet.
 
Pozzz svima na temi,,dobri su vam kunici,,uskoro prestavljam moje kunice i kunicarnik,,jos smo u fazi dorade,,pozzz za zimu i gaju,,malo sam ih davio na f,b ovih dana (thunder alabay)
 
Hvala na pozdravu, pozdrav i za tebe i za sve odgajivace, nesto su se ucutali slabo kace slike pa da ih malo napomenem :ppozdrav:
 
Nešto nam je zamrla tema. :osmeh:

DSC07753_A_zps15aa3b93.jpg


DSC07750_A_zps062f54c7.jpg


Ženka od 2 meseca.
 
Hvala Poni, samo ova ženka nije od mog mužjaka. Imam još jednu takvu (sestru), jako ih je teško razlikovati. Zovem ih Mirka i Nemirka, imena su dobile po karakternim osobinama. :osmeh: Ako budu čemu, verovatno ću ih ostaviti za rasplod.
 
Ok hvala. Treba sam kupiti muzjaka i zenku al nisu imali tako klempave usi pa me zanima da li suu to pravi ili su neki mesanci.
 
Poslednja izmena od urednika:
Sve zavisi kakva će biti kada odraste, zasad obećava. Imam još jednu takvu, njenu sestru, ali ova je malo bolja. Inače su obe jako velike maze.
 
Nazad
Vrh