OVNOLIKI KUNICI

Madagaskar zenka!
2w20p5j.jpg

Mislim da ima razlike izmedju havana sarca i madagaskara?
:ppozdrav:

Gajo da li se parila ova zenka da sada ako jeste sa koliko mesici i koliko je teska? Pozdrav

Ova liči na madagaskara , samo boja stomaka nije baš ok.

Poslednja izmena od urednika:
sos
Kod mene se kotila dva puta a onda je prodata jednom odgaivacu iz Kule.
Posto je to bilo davno morao sam da prelistam licnu evidenciju kunica pa sam pronasao da je parena sa 9mes a tezina je bila 5.7kg.
Prvi put je okotila 6 zivih i jedno mrtvo a drugi put 7kom a za dalje :sta:

Pobogu čemu nervoza, samo sam izneo svoje mišljenje.Prijatelju samo sive odgajam, te varijante od plave ženke i sivog mužjaka u leglu imaš plavog šarca, čeličnog i ko zna šta to ne smatram odgojem nego lutrijom.Trenutno sam jako loš tako da nebih da postavljam slike , no u svakom slučaju bih voleo da nešto naučim pošto svega par godina držim kuniće i voleo bih da vidil lepog kunoića na fotografiji pošto ga već ne mogu kod mene nasljkati.

šteker
user-online.png
U pravu si kad kazes da boja stomaka nije kakva treba da bude ali meni licno je bitniji tip i oblik ,boje kasnijom selekcijo mozes korigovati ali tip i oblik :sta: tesko.
Boja krzna po standardu spada u lagane greske do tip i oblik spada u teske greske.

rwss!
Ma da smo malo blize bilo bi tu saradnje.:ppozdrav:

sos
Sivi su ti solidni , kaži mi odakle ti kunići vode poreklo

---------- Poruka napisana u 19:33 ---------- Prethodna poruka je at 19:31 ----------

Jedino sa tvojim mačorom da sparim koju ženku

Ako moze bez neslanih sala.

Poslednja izmena od urednika:
Pobogu čemu nervoza, samo sam izneo svoje mišljenje.Prijatelju samo sive odgajam, te varijante od plave ženke i sivog mužjaka u leglu imaš plavog šarca, čeličnog i ko zna šta to ne smatram odgojem nego lutrijom.Trenutno sam jako loš tako da nebih da postavljam slike , no u svakom slučaju bih voleo da nešto naučim pošto svega par godina držim kuniće i voleo bih da vidil lepog kunoića na fotografiji pošto ga već ne mogu kod mene nasljkati.
Nemoj da te to sprecava i moji nisu bog zna sta pa ipak sam stavio slike. A i ako su jako losi (kao sto kaze mada sumnjam) bar cemo imati primer dobrih i losih

---------- Poruka napisana u 21:18 ---------- Prethodna poruka je at 21:12 ----------

Evo madagaskar :osmeh:
i25yes.jpg

Mužjak

---------- Poruka napisana u 22:36 ---------- Prethodna poruka je at 22:34 ----------

Ženka

---------- Poruka napisana u 22:38 ---------- Prethodna poruka je at 22:36 ----------

šteker
user-offline.png
Muzjak je stvarno extra :bravo:(Koliko se secam taj muzjak je uvezen) samo steta sto odavno nije ziv!
Nadam se da imas od njega lepih potomaka potomaka.
PS.Pozdravi kuma i reci mu da bi nam njegovo znanje(sudije kunicara) i iskustvo dobro doslo ovde na forumu:ppozdrav:

Steker
Kunice sam kupio ovde u Krusevcu pre godinu ipo a poreklo im je iz Sombora i Nemacke.

Odlična ženka ,sivog mužjaka od nje rezervišem za sledeću godinu,

---------- Poruka napisana u 22:07 ---------- Prethodna poruka je at 22:02 ----------

sos
Od koga si kupio iz sombora
gaja
Ono gore je jedan od sinova od uvezenog, ovaj dole je kod mene i to je sin od kunića iz hrvatske

---------- Poruka napisana u 22:08 ---------- Prethodna poruka je at 22:07 ----------

A taj o kome pričaš čita ali ne znam zašto se ne javlja

Nazad
Vrh