Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zid-024 je napisao(la):Nasao sam coveka koji otkupljuje kunice, po mogucnosti panon-bele, on sam ima kako rece oko 70-ak zenki-majki, a i usluzno otkupljuje, cena je 170 din/kg.
peto1 je napisao(la):Da li je to covek sto drzi na Makovoj Sedmici tu kod Subotice....zid-024 je napisao(la):Nasao sam coveka koji otkupljuje kunice, po mogucnosti panon-bele, on sam ima kako rece oko 70-ak zenki-majki, a i usluzno otkupljuje, cena je 170 din/kg.
Oderane ili ziva vaga.
Ja prodajem za 200din/kg žive vage... mešanci, a za stalne mušterije ima povoljnost da im oderem za džabe!SaskoMk je napisao(la):dobro aj recite mi koja je cena za kilogram zecetine kodvas
koliko mu to doge u euremityoo je napisao(la):Ja prodajem za 200din/kg žive vage... mešanci, a za stalne mušterije ima povoljnost da im oderem za džabe!SaskoMk je napisao(la):dobro aj recite mi koja je cena za kilogram zecetine kodvas