Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel psenica polomnjena ili je samo otresena?ja ocekujem komisiju ovih dana,juce je tukao grad i otresto je zrna a ovako nema mnogo polomnjenih klasova ali ima ostecenja.Danas mi bili iz osiguranja da procene stetu od grada na psenici.Na jednoj parceli kazu 25 %,na drugoj gde je bilo manje 15 %.Nisam strucnjak i ovo mi je prvi put da osiguravam,ali mislim da su realno procenili.
Hteo sam da osiguram i kukuruz koji je manje zakacen gradom prosle nedelje(nije mnogo i siguran sam da ce se oporaviti),ali nece da prihvate jer je ipak ostecenje vidljivo.
Nema veze da li je polomljena ili otresena,preracunavace stetu svakako.Gde ima polomljenih naprave svezanj pa prebroje a gde je otresena broje pune klasove po broje ostecene i izvuku prosek.U principu nisam cuo da se neko zalio na procenu,svi govore da je otprilike to to.jel psenica polomnjena ili je samo otresena?ja ocekujem komisiju ovih dana,juce je tukao grad i otresto je zrna a ovako nema mnogo polomnjenih klasova ali ima ostecenja.
meni ima na zemlji kao da je posejano,tako izgleda.Nema veze da li je polomljena ili otresena,preracunavace stetu svakako.Gde ima polomljenih naprave svezanj pa prebroje a gde je otresena broje pune klasove po broje ostecene i izvuku prosek.U principu nisam cuo da se neko zalio na procenu,svi govore da je otprilike to to.
nebi bilo fer da menjaju cenu jer ja placam premiju na osnovu tih 23dinara koliko oni priznaju,psenica moze da bude i 10dinara pa bi ja morao njima da doplatim svoju stetu .videcu sta ce biti ako me zavrnu za cenu zavrnu cu i ja njih za premiju pa ce se sudimo.kada sam pisao ugovor nisu pominjali da se cena menja a i na polisi nepise nista.Cisto sumnjam da ce pristati na menjanje cene iz ugovora, na njihovu stetu , (ako nije drugacije napisano u ugovoru). Javi kako si prosao
Na koje prinose po ha su te cene osiguranja?Na te cene ocekujes povracaj drzave od 40 %?Ja osigurao sve kulture kod Delta Generali cene su za kj.Psenica 1400din kukuruz 2150din suncokret 2100din
Cekaj pises za proslu ili za ovu godinu????Ja osigurao sve kulture kod Delta Generali cene su za kj.Psenica 1400din kukuruz 2150din suncokret 2100din