Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ja sam se cudio sto u Italiji nema protivgradne zastite,posto radim u poljoprivredi tamo pitao sam sefa,on mi odgovara da je to upravo zbog osiguravajucih drustva.....Jeste li čuli da Država hoće da ukine protivgradnu zaštitu?!!!
E ako nije to zbog ovih osiguravajućih društava, tu me seci!
---------------------------------------------------------------------
U međuvremenu sam našao i link:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=05&dd=15&nav_category=12&nav_id=431409
А који је интерес осигуравајуће куће која свом клијенту мора да исплати штету насталу због непостојања противградне станице, коју није исплаћивала када је противградна станица постојала? Већи интерес би им био да се укључе у финансирање противградних станица како би масовно спречавали штету него да сваком клијенту посебно отплаћује штету.Pa ja sam se cudio sto u Italiji nema protivgradne zastite,posto radim u poljoprivredi tamo pitao sam sefa,on mi odgovara da je to upravo zbog osiguravajucih drustva.....
Isplati se sigurno samo pazi kod koje osiguravajuce kuce osiguravas moji favoriti su Dunav i DDOR-NS osiguranje!Jbg moj drug nije osigurao kukuruz steta 50% i sada mora opet 200000din da ulozi u novo seme onako bi mu osiguranje pokrilo to i jos bi zaradio koji din!Jel neko zna kako su prosli silbasani,maglicani,oni koji su osigurali.Zanima me kako isplacuju i u kojem procentu stetu ako vec dodje do toga.Da li se isplati?
Ima li neki datum od kad do kad u trezor primaju kopiju polise osiguranja useva?