nikola indjija
Član
Jel neko osiguravao skoro nesto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesam ja zito, kukuruz i suncokret kod Generali osiguranja!Jel neko osiguravao skoro nesto?
Uopste nije bitno kad izlaze na teren da li 3 ili 10 dana posle stete jer ni jedna osiguravajuca kuca nece konacnu procenu stete da ti da posle samog grada vec pred samu zetvu.Jos nesto,svaka osiguravajuca kuca ima razne tarife npr (rod 5t po ceni 20din:rod 7t po ceni od 25 din....)i u zavisnosti koju varijantu klijent odabere od tog zavisi i cena osiguranja.Odredjeni popusti idu i na kolicinu koliko je osigurano jedna cena je za 20ha,druga cena za preko 50ha,treca za preko 100ha a dobar popust se dobija i za kolektivno osigurinje gde je preko 2-3000 ha.Ja sam osigurao pšenicu u Dunav osiguranje, naravno na rate 5. Vidim da su bolji, jer su meni racunali pšenicu na 25 din i na rod 5t/ha, za razliku od delte koja vidim osigurava na 18 din. Nije da ih reklamiram ali po rečima ljudi koji to rade godinama kažu posle štete načinjene prvi izlaze i odmah plaćaju.
Ovo sto si napisao je apsolutno netacno i lupetanje gluposti.Osiguranje vam je u Srbiji je cisto bacanje novca zestoko nerviranje i petljanje sa hostaplerima najgore vrste.
Dakle samo u se i svoje kljuse
Pa to sam i napisao........svaka osiguravajuca kuca ima razne tarife npr (rod 5t po ceni 20din:rod 7t po ceni od 25 din....)
Од три куће које сам користио (Дунав, ДДОР, Генерали) ни једна ми није одређивала цену (једино се за ддор не сећам најбоље), имају понуђене количине, одабереш једну коју мислиш да ћеш скинути и цену сам одредиш. На основу тога се рачуна осигурана сума и одређује премија (око 2% од осигуране суме).
Ukoliko smatras da ces se bolje osecati ako ti svi aminuju samo izvoli iskljucuj koliko god ti je volja ali ja cu uvek imati svoje misljenje a vi koji ste klimavci ili jos gore dupeuvlakaci to je vas problem zivite sa tim i druzite se koliko vam je volja mozete kako hocete al ne mozete dokle ocete.Pavle opet hoće na tenerife. Ja sam sam odlučio količinu i cenu za pšenicu kod generalija po tome i platio.
Napisah ono sto sam video i sto su iskusili ljudi koji su se petljali sa osiguranjemUopste nije bitno kad izlaze na teren da li 3 ili 10 dana posle stete jer ni jedna osiguravajuca kuca nece konacnu procenu stete da ti da posle samog grada vec pred samu zetvu.Jos nesto,svaka osiguravajuca kuca ima razne tarife npr (rod 5t po ceni 20din:rod 7t po ceni od 25 din....)i u zavisnosti koju varijantu klijent odabere od tog zavisi i cena osiguranja.Odredjeni popusti idu i na kolicinu koliko je osigurano jedna cena je za 20ha,druga cena za preko 50ha,treca za preko 100ha a dobar popust se dobija i za kolektivno osigurinje gde je preko 2-3000 ha.
- - - - - - - - - -
Ovo sto si napisao je apsolutno netacno i lupetanje gluposti.