Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
odvoji bar par recenica za nas sve ovde zajedno, nemoj misliti da zelim da te nesto osudjujem.Vec skoro 20 godina osiguravam duvan, svasta nesto sam prosao,imao bih sta da pisem,al radije nebih.
Nema tu puno sta da se prica,uzmi samo za primer ovu godinu,gledaju na svaki nacin da nas z...bu,sto ce i uraditi,smislice oni sve,aneks ugovora itd.odvoji bar par recenica za nas sve ovde zajedno, nemoj misliti da zelim da te nesto osudjujem, ali ako nista niko ne prica zato nam i jeste tako.
evo zanimljivog klipa, molim vas sve da se ne uvredite unapred hvala..
pomoci nekom ili ne
Kolega talenat , vi ste clan od 2015 godine .odvoji bar par recenica za nas sve ovde zajedno, nemoj misliti da zelim da te nesto osudjujem, ali ako nista niko ne prica zato nam i jeste tako.
evo zanimljivog klipa, molim vas sve da se ne uvredite unapred hvala..
pomoci nekom ili ne
sto je najgore na sastanku sa njima, sef isplate steta otpuzuje agenta za prodaju polisa osiguranja, da oni to ne prezentuju ispravno osiguranicima te da sam trebao platiti akontnu polisu.Nema tu puno sta da se prica,uzmi samo za primer ovu godinu,gledaju na svaki nacin da nas z...bu,sto ce i uraditi,smislice oni sve,aneks ugovora itd.
Kad nude svoje usluge jedno pricaju,kad nastane steta druga prica. Recimo ja jos neznam koliko cu dobiti odstetu ove godine,nismo obavesteni,bilo je godina kad smo u Septembru bili isplaceni,ja radim berlej pa su mi jedne godine racunali troskove proizvodnje virdzinije.Ja sam mislim ovde napisao unazad par postova da ove godine imaju sta da placaju o. kuce,bice povuci -potegni.
Katastrofalno urađeno ovo sa osiguranjem, e agrar povezan sa osiguravajućom kućom, a osiguravajuća kuća sa katastrom. Katastar promeni broj državnoj parceli zbog restitucije doda /1, /2, a u polisi prilikom osiguranja još nije bilo te promene. E agrar za državnu zemlju povuče automatski podatke iz katastra i više nikad ne može da se složi sa brojem parcele na polisi. Gomila polisa tako propala. Trebali su staviti da svakako prepozna polisu bez obzira da li se slažu brojevi parcela, pa onda u prilogu negde da imaš šansu da im objasniš gde je neslaganje. Ovako ne prepozna polisu zbog tih dodataka u katastru /1,/2, e agrar prebacuje na Upravu za državnu zemlju odgovornost, oni na e-agrar, i tako u krug.Osiguranje su u eAgraru odradili najbolje jer su povezali sistem sa osiguravajućim kućama i provera tačnosti predatih zahteva ide brzo.
Tako je trebalo i sa katastrom ...
Tako je trebalo i sa prodavcima mehanizacije...