Nedeljko A.
Član
Uplatili danas a juče uveče stiglo rešenje, 15.11 podnet zahtev. Rešili za rođendan da me časte ![Prijateljski pozdrav :ppozdrav: :ppozdrav:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/ppozdrav.gif)
![Prijateljski pozdrav :ppozdrav: :ppozdrav:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/ppozdrav.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta držite od životinja, koja kuća je u pitanju, da li se može osiguravati manji broj npr. svinja, 10 kom. ?U ponedeljak otkucano rešenje, u utorak stiglo u E- sanduče, danas legle pare za osiguranje životinja.
Zato vec godinama i ne osiguravam, uvek gledaju da te zajebu, i da nisu oni u minusu. Klasicni prevaranti i **greška.Kod mene mora prvo da nikne pa ga onda osiguram. Sve isto kao i do sada osiguravam bez ikakve razlike s tim da su osiguranja znatno poskupela u odnosu na proslu godinu. Da li je tu u vašem kraju gde je prosle godine prosao onaj olujni vetar proglasena elementarna nepogoda oluja i da li su osiguranja nekome isplatila taj vid štete? Koliko Vas ima što ste prosle godine ugovorili fiksne cene gde su osiguranja odbila to da isplate? Da li ta ista osiguranja pokusavaju i ove godine da Vas privuku da osigurate useve kod njih? Pitam jer znam konkretno kod mene u Bečeju da su Globos i Dunav pravili polise sa fiksnim cenama i odbili isplatu istih vec su stetu isplatili po trzisnoj ceni u vreme žetve.(Zapravo deo štete su platili po ceni iz polise a veci deo po tržišnoj ceni)
Ne slazem se sa tobom. U npr.10 godina jedne godine nisam imao štete od grâda u svim ostalim jesam. Ne na svim osiguranim povrsinama ali je bilo štete. Bilo je tu i godina sa ozbiljnim štetama. Šta da kazem,imao sam davnih dana slucaj da mi je grom udario u ječam i upalio ga i srećom pljusak kiše ga je ugasio,tako da svi mogući filmski scenariji su mogući i u stvarnosti.Zato vec godinama i ne osiguravam, uvek gledaju da te zajebu, i da nisu oni u minusu. Klasicni prevaranti i **greška.
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Ја сам радио са ДДОР-ом до прошле године и мислим да нећемо више, а и не зову ме. Иначе до прошле године су увек звали за осигурања и као давали попуст ако се још у марту осигура пшеница. Код њих је уговорена цена једно, а исплату врше по берзанским ценама на дан обрачуна.Kod mene mora prvo da nikne pa ga onda osiguram. Sve isto kao i do sada osiguravam bez ikakve razlike s tim da su osiguranja znatno poskupela u odnosu na proslu godinu. Da li je tu u vašem kraju gde je prosle godine prosao onaj olujni vetar proglasena elementarna nepogoda oluja i da li su osiguranja nekome isplatila taj vid štete? Koliko Vas ima što ste prosle godine ugovorili fiksne cene gde su osiguranja odbila to da isplate? Da li ta ista osiguranja pokusavaju i ove godine da Vas privuku da osigurate useve kod njih? Pitam jer znam konkretno kod mene u Bečeju da su Globos i Dunav pravili polise sa fiksnim cenama i odbili isplatu istih vec su stetu isplatili po trzisnoj ceni u vreme žetve.(Zapravo deo štete su platili po ceni iz polise a veci deo po tržišnoj ceni)