Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probaj pismenim dopisom , ili emailomKako rešavate sledeću situaciju ako je neko imao?
Prilikom sklapanja ugovora sa državom o zakupu broj parcele je bio npr. 10 i tako je automatski prijavljeno na e-agraru. E sad prilikom pravljenja polise osiguranja broj parcele je 10/1 u polisi jer je tako i na katastru jer je u međuvremenu izvršena restitucija na parceli itd. Sad neće da mi prepozna polisu osiguranja jer se ne poklapa broj parcele na e-agraru i broj parcele u polisi. U call centru su mi rekli da ne može to nikako da se ispravi nego da ne mogu da podnesem po toj polisi.
Ja sam skenirao i isao na opciju da prilozim sa kompjutera, ali vidim da ima opcija da moze i sa telefona i u tom slucaju pretpostavljam da moze i slika.Kako se polise prilazu, jel se moraju i slikati,jel to moze i telefonom pa na download ili kako se prilaze?
od juce preslo na, "u radu"Jel ima kod nekog promene statusa?