Osiguranje poljoprivrednih useva.

Da li ćete osigurati neke useve ove godine


  • Ukupno glasača
    138

mica967

Član
Učlanjen(a)
28 Jan 2010
Poruka
5.488
Lokacija
Golubinci
I opština Ruma daje povraćaj osiguravanja useva ali se nepože aplicirati ikod njih i kod ministarstva poljoprivrede.
 

MIRBAN

Član
Učlanjen(a)
22 Avg 2016
Poruka
1.571
Lokacija
Obrenovac
Šta se dešava sa povratom za premiju osiguranja? Sve sam predao u roku, krajem oktobra, ali još nisu uplaćena sredstva. Kakva je situacija sa ovim kod drugih? Vidim da su ovde neki dobili povrat.
 

zeljko025

Član
Učlanjen(a)
19 Nov 2009
Poruka
578
Lokacija
ČONOPLJA (opština Sombor)
Kod nas u Somboru ist zastoj uvek je bilo do kraja decembra bude svima ispalćeno.Ko je predao u oktobru su isplaćeni ,ostao je još novembar i mislim da je većina i tad predavala.
 

ratatatui

Član
Učlanjen(a)
30 Mar 2018
Poruka
2.099
Lokacija
turija
Звао сам министарство упутили су ме на управу за аграрна плаћања а ови на управу за трезор ,где ми је речено да се исплата заосталих накнада очекује у наредном преиоду.Кад ће то бити не зна се.
 

Dr.I

Član
Učlanjen(a)
25 Maj 2011
Poruka
499
Lokacija
Novi Sad
Platili ili ne ja sam završio sa osiguravanjem useva. Svake sezone je sve skuplje a subvencija se čeka do sledeće godine ako je uopšte bude. Posle se čude zašto je osigurano manje od 5% površina. Živim u kraju gde retko pada i kiša a leda nije bilo 20 godina. Pridružiću se većini koja se oslanja na sudbinu. Sve u vezi navodnih subvencija i UAP je potpuno smešno i neozbiljno. Endemska korupcija prikrivena lažnim pomaganjem poljoprivrede. Kada dobijem subvencije treba odmah da ih vratim državi uz doplatu od 200% za doprinose, poreze i odvodnjavanje. Nema tu nikakvih subvencija samo dodatna i nepotrebna komplikacija sa papirima i šalterima. Služi samo za zapošljavanje zaludne stranačke administracije.
 
Učlanjen(a)
5 Nov 2009
Poruka
7.407
Lokacija
Indjija & Golubinci
Jos uvek su doprinosi i porezi smesni sto se tice zemlje,a osiguravas zbog samog sebe.Ja licno da nedaj Boze ako dodje do neke katastrofe pokrijem makar svoj ulog.Sto se tice zaposlenja stranackih kod nas ima manje ljudi nego za vreme zutih.Mislim na zaposlene
 

Dr.I

Član
Učlanjen(a)
25 Maj 2011
Poruka
499
Lokacija
Novi Sad
Uopšte nije tačno da svi povećavaju arende i kupuju mašine. To radi veoma mali broj ljudi. Svima koji su zadovoljni situacijom ne želim da kvarim sreću neka uživaju u prijatnom ambijentu za rad koji ovako lepo stimuliše razvoj naše poljopivrede. Rekao sam samo da ja više neću osiguravati pošto je premija preskupa, isplata štete duga i neizvesna a subvencija zakasnela ako je upšte bude. Kome ništa nije skupo slobodno neka plaća i dalje.
 

grunt

Član
Učlanjen(a)
27 Nov 2009
Poruka
7.307
Lokacija
Чортановци-СРБИЈА!!!
Колега молим те смањи о страначком запошљавању да не идем ван теме....сва срања у општинској администрацији се дешавају због запошљавања не стручног кадра....у праву си и жути су то радили....Ја никад нисам могао да дођем до грама државне земље мислим на Јанковића који је ведрио и облачио по том питању,сад не знам дали још то ради ебем их у њушку све редом::jako_besan:::off_topic: по
 

mixer87kac

Član
Učlanjen(a)
28 Feb 2015
Poruka
3.424
Lokacija
Kać
Upravo stigla poruka iz banke, leglo osiguranje...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
 
Vrh