mixer87kac
Član
Ja sam predao oko 10 nov. Još ništa nisam dobio...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tebi su trebali i vise od od toga da vrate☺Ja sam moji 80% vracenih odavno potrosio☺
Sto?Tebi su trebali i vise od od toga da vrate☺
Zini da ti kazemPa eto nije mi bas tako jasno odakle tebi 80% povracaja.
Ovo što Nikola piše je delimično tačno,nisu baš svi mogli da dobiju 80 % ...Morali su da ispune neke uslove.Svaka cast takvoj opstini! Kad opstine koje su u zakonskom sklopu drzave variraju od jedne do druge onda ne treba da se cudimo sto cene kod privatnih otkupljivaca poljop. proizvoda nisu iste.
U Opstini je trebalo samo malo pozuriti.Ovo što Nikola piše je delimično tačno,nisu baš svi mogli da dobiju 80 % ...Morali su da ispune neke uslove.
Sta ti je ddor isplati?Moze i na ppJuce stigle pare od min. polj. za osiguranje useva a ddor svoje isplatio odavno.
Ko ja?Ти колега имаш добар третман у општини изгледа.... Сутра идемо у бој неки ћете да погинете а неки ћемо да се вратимо
Trebalo je prvo neko da ti kaze da su ogranicena sredstva i da moras odmah sve uplatiti kako bi dobio potvrdu od osiguravajuce kuce.Posto sam placao parcijalno osiguranje potvrdu sam dobio tek 20 i nekog oktobra.Naravno,bilo je i onih koji su kasnije podneli ali je za njih bilo sredstava jer su imali pravu knjizicu i prijatelje...U Opstini je trebalo samo malo pozuriti.
Nikada nisi trazio u opstini povracaj?Trebalo je prvo neko da ti kaze da su ogranicena sredstva i da moras odmah sve uplatiti kako bi dobio potvrdu od osiguravajuce kuce.Posto sam placao parcijalno osiguranje potvrdu sam dobio tek 20 i nekog oktobra.Naravno,bilo je i onih koji su kasnije podneli ali je za njih bilo sredstava jer su imali pravu knjizicu i prijatelje...
2017 i 2018 nisam osiguravao a mislim da cu ubuduce skroz prekinuti sa osiguranjem.Problem mi je sto imam 70 jutara arende bez overenih ugovora iz raznoraznih razloga i nesto zemlje se vodi na dva drugara koji su to registrovali na sebe i ne mnogu da ih vockam kad treba osigurati tako da od 250000 koliko dam za osiguranje samo polovinu mogu da prijavim za povrat novca...Posle cirkusa sa udarom groma gde mi je u kuci sve pocrkalo totalno sam se razocarao u osiguranje.Nikada nisi trazio u opstini povracaj?
Prosle godne sam zakasnio.predprosle i ove dobio
Citajuci ovaj komentar imam osecaj da ne zivimo u istoj drzavi.Nikada nisi trazio u opstini povracaj?
Prosle godne sam zakasnio.predprosle i ove dobio