orijas- orijaski sarac

Duba koliko kilogrma naguraju odrasli muzjak a koliko zenka kod tih tvojih Saraca? Kod jednog mog prijatelja odgaivaca, muzjaci dodju i preko 10 kg a zenke obavezno preko 7 kg.Dok kod drugog odgaivaca muzjaci su oko 7 kg i ne idu dalje a zenke su nesto manje.Ja licno vise volim ove divove od Saraca.

sladjana je napisao(la):
Duba koliko kilogrma naguraju odrasli muzjak a koliko zenka kod tih tvojih Saraca? Kod jednog mog prijatelja odgaivaca, muzjaci dodju i preko 10 kg a zenke obavezno preko 7 kg.Dok kod drugog odgaivaca muzjaci su oko 7 kg i ne idu dalje a zenke su nesto manje.Ja licno vise volim ove divove od Saraca.

Budu ok 9-10kg
Post je spojen: [time]1291645414[/time]

Budu ok 9-10kg
Nije vazna tezina, vazna je crta po ledjima i tockice na butovima, koliko ih ima i da su sa obje strane ako je moguce jednako rasporedjene.
pozz.

Bas me zanima koliko kostaju sarci znam da to zavisi od odgajivaca ali neki lep sarac koliko bi kostao?

duba je napisao(la):
igorp93 je napisao(la):
Bas me zanima koliko kostaju sarci znam da to zavisi od odgajivaca ali neki lep sarac koliko bi kostao?

100e sampionskoga porijekla
Nisi realan mozda za tvoj kraj kod nas su cene malo manje... SVI ZECEVI SU TRENUTNO NA NASIM PROSTORIMA SAMPIONSKOG POREKLA :haha: :haha: :bravo: :D :zli: :nono:

zdravko84 je napisao(la):
duba je napisao(la):
igorp93 je napisao(la):

danas prodano dva komada u zelinu, covjek kada je vidjeo slike reko je cjena nije bitna kupujem...

100e sampionskoga porijekla
Nisi realan mozda za tvoj kraj kod nas su cene malo manje... SVI ZECEVI SU TRENUTNO NA NASIM PROSTORIMA SAMPIONSKOG POREKLA :haha: :haha: :bravo: :D :zli: :nono:

Danas prodano dva komada u zelinu, covjek kada je vidjeo slike reko je cjena nije bitna kupujem...

I to su sarci od vas iz petrovaradina, znaci covjek je platio i papir za prelaz preko granice koji dodje 45 evra plus 100 eura sarac...
Post je spojen: [time]понедељак, 06. децембар 2010. 09:16:29 CST[/time]

Monogo su lepi sarci, al to treba raniti ko svince godinu dana da naraste.

rbfgc3.jpg

Evo jedne zenkice belgiskoga orijasa stara 8 mjeseci

Duba nismo se razumeli, ima i kod nas zeceva koi sa cenom prelaze i 500e. Naravno imamo i mi sampione , ja sam jos uvek mladi uzgaivac tako da imam pravo i na greske. ali nesto sam primetio a ti nam otkri to ako sam u pravu. zec koga si slikao medju sarcima ima gresku. jesam li u pravu? izvini mozda sam opet pogresio... :ppozdrav:

Duba nismo se razumeli, ima i kod nas zeceva koi sa cenom prelaze i 500e. Naravno imamo i mi sampione , ja sam jos uvek mladi uzgaivac tako da imam pravo i na greske. ali nesto sam primetio a ti nam otkri to ako sam u pravu. zec koga si slikao medju sarcima ima gresku. jesam li u pravu? izvini mozda sam opet pogresio... :ppozdrav:
Na kojeg šarca misliš, ::namigivanje::
odlični su ali ako ćemo cjepidlačiti ni jedan nije vrhunski,na prvi pogled zbog grešaka u šarama-na svim slikama.(po meni su vrhunski ali po standardu nisu savršeni)

duba dali si vidio ove http://www.njuskalo.hr/ostali-kucni-ljubimci/orijaski-sarac-oglas-2004144

žećo je napisao(la):
na kojeg šarca misliš, ::namigivanje::
odlični su ali ako ćemo cjepidlačiti ni jedan nije vrhunski,na prvi pogled zbog grešaka u šarama-na svim slikama.(po meni su vrhunski ali po standardu nisu savršeni)

duba dali si vidio ove http://www.njuskalo.hr/ostali-kucni-ljubimci/orijaski-sarac-oglas-2004144

Vidjeo sam on je isto zvao za sarce,nema greske sarac cak ima pet tocki na butovima rasporedjene sa jedne i druge strane isto taj sto je prodan, jedan ima malu gresku i to kod oka,pa probajte primjetiti..
Post je spojen: [time]1291700667[/time]

Jel vam ovaj dobar.

alfaomeganb-zenkica je u to vreme imala 11 meseci i oko 8,5 kg a sad ima blizu 10 kg
hranim ih granulama i ostalim domacim zrnevljem...seno...povremeno voce i povrce...

Nazad
Vrh