Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po mom poznavanju kunića,jako je podhranjen(mršav),daj mu jaču hranu ali postepeno,polako,pa ako se razvije,biće to pravi kunić!dino je napisao(la):
Evo mog sarca moze se vidjeti da je mlad i voma mrsav kupio sam ga prije neki dan na pijaci njega i jednu veliku zecicu i ona je takodje veoma mrsava to je zbog toga shto ih je veoma loshe hranio taj covjek kod kojeg sam ih kupio za sarca mi je rekao da ce bit veoma veoma velik kad poraste ja sam mu pojacao hranu pa cu vidjet shta ce bit veliki pozdrav od dina
Ovo nije sarac i daj tom zecu neosolfox p da bi preziveo to se daje u vodu oko 5 daqna zaredom...dino je napisao(la):
Evo mog sarca moze se vidjeti da je mlad i voma mrsav kupio sam ga prije neki dan na pijaci njega i jednu veliku zecicu i ona je takodje veoma mrsava to je zbog toga shto ih je veoma loshe hranio taj covjek kod kojeg sam ih kupio za sarca mi je rekao da ce bit veoma veoma velik kad poraste ja sam mu pojacao hranu pa cu vidjet shta ce bit veliki pozdrav od dina