peto1
Moderator
Probacu sutra malo da korigujemo inace sam stigao do 68 strane uz ovu guzvu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pozdrav! zenke znaju da budu izuzetno agresivne i pred kocenje a i kada ima male! preduslov tome je neki veliki stres! meni je jedno citavo leglo poklao pacov pa sad zenka brani male cak i od mene! probaj da je "podmitis" nekim socnim zalogajem i povremeno da je mazis! da se smiri! kod mene je prolazilo sa podmicivanjem! inace znaju da budu umiljati kao kerovi! muzijak samo ceka kada cu da ga ceskam! hehe nadam se da pomaze savet! pozdrav!sladjana je napisao(la):Eto ti ga sad.A ja citala da su zenke Nemackog Sarca kao najbolje majke.Sad me hvata strah od takvog pada.Al dobro,sta ce biti bice.
Od mog jednog rodjaka zenka Nemackog Sarca skace na ljude i napada ih kad otvore kavez.DAL ZNA NEKO STA MOZE DA JOJ BUDE?U velikom je kavezu,parili su je al ne znaju dal je ostala skotna.Ako jeste trebala bi se okotiti za jedno 7 dana.Ona vec cupa krzno i jako je agresivna.Bukvalno se plase od nje.U stvari to nije kavez gde je drze vec neka omanja prostorija.I sad kad oni udju ona se odmah zalece i skace da ugrize ha ha.ma jel to normalno ponasanje?Pit bul zecica.dal je moguce da sad kao ona brani taj prostor posto se hoce kotiti ili mozda trazi zeca?Da nije mozda poludela ha ha.Jaoo ja za ovo nikad do sad nisam cula.Ako neko nesto zna o tome molim vas da se javi
prijatelju molim te reci mi koji program koristis? stvarno neznam u cemu je problem! ja koristim obican stari acdsee 5.0 i nemam problema! slova uvelicavam i na 2cm i nista se ne gubi! pomozite da regulisem ako postoji nacin! pozdrav!peto1 je napisao(la):Ima malo problema al to nije sa moje strane. kako je skenirano dobro je i ispalo:
http://rapidshare.com/files/398128474/Zechevi.rar.html
moguce je i tacno...jer on spada u velike rase...ali mu je radman veoma los za 3,5 meseca starosti...sladjana je napisao(la):Hvala Drax na savetu.Probacemo i to.Nego da vas pitam,jel moguce da zenka od 3,5 meseca ima 4 kg ili ona mora biti starija od toga?Moze li ona stvarno za tako kratko vreme nagurati te kilograme?Kod odgaivaca od kojeg je kupljena svi zekani su ogromni i muzjaci i zenke.Al neki prijatelji misle da ona ima vise meseci.
aj postavi koju sliku tvojih šaraca....sladjana je napisao(la):Ha ha dobro dobro samo ti zezaj Edmone.Pa kad te stave pod katanac bice tebi .promasio si temu skroz covece ha ha ha