Orezivanje voća

Ma važi
ja nemam skener (a i da ga imam ko će to lisati) u ponedeljak ću da je odnesem u neku radnju u gradu, tamo su devojčice plaćene da lisatju i skeniraju, pa neka zarade platu, da ih gazda ne plaća džabe :)
Jel to mislis na one omladinke iza robne kuce,preko puta vise ekonomske? :osmeh:

Jel to mislis na one omladinke iza robne kuce,preko puta vise ekonomske?
E baš na njih sam mislio al jbg, provalio si me, sad je gotovo :)

A evo i njoko šalje oktopodu u elektronskoj formi pa neka ovaj okači.

Poslao mi je njoko, ali mu fali prvih 25 strana i poslaće sutra...pošto su skenirane po dve stranice u zasebne jpg fajlove, ne znam kako bih rotirao sve to kad ih pakujem u PDF, evo kako izgleda, bez tih prvih 25 i recite mi beše neki sajt za upload, ali da nije kao ovaj na kom istekne za 5 dana link?

http://tbf.me/a/F1U5q

Poslao mi je njoko, ali mu fali prvih 25 strana i poslaće sutra...pošto su skenirane po dve stranice u zasebne jpg fajlove, ne znam kako bih rotirao sve to kad ih pakujem u PDF, evo kako izgleda, bez tih prvih 25 i recite mi beše neki sajt za upload, ali da nije kao ovaj na kom istekne za 5 dana link?

http://tbf.me/a/F1U5q

Upravo ti poslao na e mail ostatak tako da bude kompletno.
Rezidba-vocaka-ing-Mihailo-Tosic_slika_O_5412953.jpg

Pozdrav

to mu valjda znači da je puno njih skunulo...videću danas da okačim na drugi sajt

- - - - - - - - - -

Neki su mi slali da im pošaljem emailom, al je problem što ima 40ak Mb a i mora se ostaviti negde i za ubuduće kome treba pa probajte sada ovde:

http://www.4shared.com/office/BWqi31XP/RezidbaVocaka-MihailoTosic.html

Treba da kliknete na ovo malo dugme download, ne na veliko, otvori se malo prozorče reklamno koje zatvorite, pa kliknete na FREE DOWNLOAD koje se nalazi desno od PRIORITY DOWNLOAD.

браво .. па нема сервиса на којима не тражи регистрацију :sta: .. мрско ми више отварати ко зна који по реду мејл налог да би анонимно нешто скинуо ...

Ма све знам осмоноги - даунлоад - па фри - па онда искочи попап са молим улогујте се или региструјте .. е па нећу :

Poslednja izmena:
Gle stvarno, ja se registrovah da bih okačio, pa kad sam probao download, mogao sam jer sam i dalje bio ulogovan...dajte onda neki džabana al ćete teško to naći za 40 Mb fajl...

Ja sam kliknuo da se povežem preko google, pretpostavljam da svi imate gmail, za lozinku sam uneo nešto što mi nije lozinka na gmail i sve je ok, samo mi je stigao email zahvaljenja što sam se registrovao....pa probajte možda i da lupite neki email na gmailu šta znam...

@oktopod

Pretpostavljam da si prelistao knjigu, pa ako mozes u par reci nesto o njoj.
Je l' vredna ovolikog "truda"? :osmeh:

Ма ово је просветитељска акција .. не жалимо ни труд ни време :osmeh:

HAHA majka Rusija.Skinuo sam nego mi malo problem kako da okrenem strane da mogu da citam?

- - - - - - - - - -

e resio sam okrenuo sam stranice.

neznam kako kod vas ? ali kod mene cela knjiga slova su svugde dupla iliti malo razmaknuta što stvara problem prilikom čitanja( nejasnoću ).Tri puta sam skinuo i sva tri puta ista stvar !

Nazad
Vrh