Orezivanje voća

ne znaš ti šta su forumi, ovaj je odličan...na većini foruma, nevezano za poljoprivredu, samo se nešto pametuje, ljudi se napušavaju međusobno, nema konkretnih odgovora itd...

Ima i ovde toga koliko hoces, narocito u temama vezanim za ratarstvo i mehanizaciju.
E, a zato smo mi "vocari" svi k'o jedan :osmeh:

A dok ne skupis tih 100 evrova za te makaze mozes slobodno koristiti i one vilagerove od 1500 ili neke stare dedine ručne od avionskog celika:osmeh: taman se i dobro nabildujes i odrzavaš formu preko zime

nego ako nekome treba imam još jednu kopiju one knjige o orezivanju pa neka se javi da mu posaljem.plaća se samo poštarina ne plasite se

ako jos nekom treba knjiga neka se javi, ja sam je sa nekog sajta skinuo pa moze i ovako i onako (mislim postom ili elektronski), da bude neke koristi i od men

Pero

JA sam isao preko ovog sajta
http://daninoc.com.ba/site/index.php...d=576&Itemid=2

Samo udaras download i ukucavas sifre i skinuce ti knjigu...upravo je preuzeo ...Jako je dobra a i debela ( 200 kg*)
BRAVO. Gde ga nađe? Hvala, upravo sam uspeo na taj način. Pokušavao sam na razne druge načine skoro 2h i ništa, a na ovom iz prve. Hvala, pozdrav.
ja sam negde skino ali sad ne znam tacno sa kog sajta a posto vas ima vise zainteresovanih za skidanje sa neta evo pokusajte ovde ako neide vicite pa cemo traziti nesto drugo
Pero

- - - - - - - - - -

evo ga jos jedan link
http://www.scribd.com/doc/98413028/Miladin-Soskic-Rezidba-Vocaka

Meni kaze da link nije dobar,a mislim da ne govorimo o istoj knjizi koju je pesut kopirao.

Još nije knjiga na netu?:)
Evo ja ću je u ponedeljak skenirati i da to sredimo već jednom

Pa kažu da nema na netu te knjige a da je i inače retka.
Od toga je i krenula sva ova priča :)

Pa znam ali ovi nesto pisu da su nasli i postavljaju linkove a mislim da se ne radi o istoj knjizi zato se i ja pitam dal sam lud, svi kao skidaju a niko ne postavlja link kad ono nije to, to. :osmeh:
Vidi ako ti nije tesko postavi to da moze da se skine, mislim na tu knjigu sto ti imas.:ppozdrav: Mogao sam postaviti ja ali nemam materijal odakle, evo ga i skener ko zapeta puska, al' jbg....

Ma važi
ja nemam skener (a i da ga imam ko će to lisati) u ponedeljak ću da je odnesem u neku radnju u gradu, tamo su devojčice plaćene da lisatju i skeniraju, pa neka zarade platu, da ih gazda ne plaća džabe :)

ja se izvinjavam nisam vas razumeo, mislio sam na rezidba vocaka od miladina soskic
jos jednom veliko izvinjenje

Ma važi
ja nemam skener (a i da ga imam ko će to lisati) u ponedeljak ću da je odnesem u neku radnju u gradu, tamo su devojčice plaćene da lisatju i skeniraju, pa neka zarade platu, da ih gazda ne plaća džabe :)

Ne moraš ja ću poslati e mailom oktopod@,​a Vi vidite s njim da on Vama pošalje normalno ako mu platite piće::vino::

Nazad
Vrh