Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zasto ne skines kompletnu 3 glavu? ...i resen problemIsto sam tražio da zamenimo trobrazni za dvobrazni cirkus od ponuda.
Tačno mi došlo da odsečen deo grede sa sve trećom glavom.
Sad čekam da komšija završi pa da uzmem jedan dan dvobrazni Unlu da probam.Ako mi se svidi uzmem nov.
Trobrazni XM 1050 je na prodaju.
i ja tvrdim.isproban kveneland lemken i kuhn na kukurozovimni na istoj parceli jedan pored drugog.sam kuhn nije stopao i iza kuhna se nepozna koji usev bio.kverneland po tom pitanju najgori u kukurozovini jako stopa i gusiMeni se drugar kune u Kuhna,kaže da zaorava kukuruzovinu da nema ni jedna da se vidi.
Koliko je novaca taj plug?Ukoliko neko želi ima i lep trobrazni obrtač Kuhn pored puta u Banatskom Novom Selu, noviji model.
Talianu šteta sto nije 2+1, sad bi to bilo top za tebe.
Na točkiću regulišeš brzinu reakcije (trzaje) hidraulike usled pritiska toplinga na polugice regulatora sile.I kod mene je levo i onaj točkić skoro zavrnut do kraja.
Druže nije to plug za 1025.Velik je i težak taj traktor.Koliko je novaca taj plug?