Oranje

ПЛН 3-35 😁

Šalu na stranu, ja bih baš voleo da probam taj plug... (da zatvaram razore :osmeh: )

Isto sam tražio da zamenimo trobrazni za dvobrazni cirkus od ponuda.
Tačno mi došlo da odsečen deo grede sa sve trećom glavom.
Sad čekam da komšija završi pa da uzmem jedan dan dvobrazni Unlu da probam.Ako mi se svidi uzmem nov.
Trobrazni XM 1050 je na prodaju.

Isto sam tražio da zamenimo trobrazni za dvobrazni cirkus od ponuda.
Tačno mi došlo da odsečen deo grede sa sve trećom glavom.
Sad čekam da komšija završi pa da uzmem jedan dan dvobrazni Unlu da probam.Ako mi se svidi uzmem nov.
Trobrazni XM 1050 je na prodaju.
zasto ne skines kompletnu 3 glavu? ...i resen problem

Probao sam ,ružno izgleda,zjapi točak previše,velika vaga za traktor kom je namenjen.
A generalno jedan broj manjeg pluga misli da bi bio idealan.

Biće jedan dobar trobrazni plug na prodaju Vogel M1020 C plus rešetka 2009-to, jako malo radio. Nije još u oglasima. Šurak prešao na veći traktor i redukovanu obradu pa mu plug stoji već par godina.
@talianu jel negde u oglasima?

Чији је ОТТ, овде су пар њих купили двобрзне обртаче(механички) и рођак ме питао, позајмио био од колеге, хоће да купи.
Рекох немам појма нисам ни чуо за њих, ако мислите да су добри купујте, (нису ни видели друге а камоли радили са њима).
Мислим да претерују немамо терен за њих, морају да пазе кад их обрћу да не обрну и трактор са њима на кров. Најјачи трактор у околини је Беларус 892 све неки од 62-70кс.

Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka

Meni se drugar kune u Kuhna,kaže da zaorava kukuruzovinu da nema ni jedna da se vidi.
i ja tvrdim.isproban kveneland lemken i kuhn na kukurozovimni na istoj parceli jedan pored drugog.sam kuhn nije stopao i iza kuhna se nepozna koji usev bio.kverneland po tom pitanju najgori u kukurozovini jako stopa i gusi

Koliko je novaca taj plug?
Druže nije to plug za 1025.Velik je i težak taj traktor.
Ja sam ranije radio sa 1221 sad mi veliki za Lamba,može i on u radim sa njim al nije to to.Pogotovo ako Rus nema monoblok onda nikako.
Ja sa hteo da menjam za M 3 brazde ili da uzmem nov vario Moroaratri je bio prva opcija neki manji model tri brazde ili dvobrazni veći.Komšija ima lep UNLU 2 brazde sad će na probu.

Nazad
Vrh