Oranje

A ore se dobro. I kod mene u mom kraju gorovo sve uzorano. Da li će biti posijano pod upitnikom je. Danas kupovao KAN 40 km vreća.

juce izvukli djubre---pustinja Gobi bukvalno
zD0p4Sy.jpg
hsGSYU4.jpg

Bilo mi dosadno pa sam malo studirao kosu vuču pluga. Ko ima strpljena da pažljivo pogleda ovaj snimak, vidjeće da one priče o poteznicama da moraju biti na sredini između točkova padaju u vodu. Obratite pažnju na snimku u dijelu simulacije linija, ima ih na dva mjesta a pogotovo drugi dio simulacije linija.

Stalno se nešto dešava ovog proleća i to uglavnom neobične stvari. Tako je sad na redu oranje njive koje radim umesto u novembru , krajem aprila van svih rokova. Da stvar bude gora, njiva se nalazi na bregu i praktično je iz 4 dela koji se moraju zasebno raditi. Kako je sve izgledalo, kako su posao odradili Case Puma 155 i Kverneland 150 b, pogledajte u videu... Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal!

Igleda da jeste, donja desna rupa ce da ti smanji zahvat u odnosu na trenutni a donja leva da poveca tako da je ova srednji zahvat i ako ima 12 14 i 16 onda je sad na 14.

Juče probao sa df 75 ks, plug je vn l 950. Proba je bila u suvom strnjaku i do 20 cm ide lako, na 25 cm brzina niže 6 km/h, a na 30 cm traktor počinje malo da kliza. E sad na 12 coli bi to bilo na 30 cm dubine odprilike maksimum. Mislim da bi bilo ipak pametnije kupiti 2 brazde 12 14 16 coli da bi imao malo rezerve.

Nazad
Vrh