Oranje

Pa kad izbacim sliku stavi mi na medium kvalitet i nema tu ostrinu slika nisqm Vip clan...ma ne cini ti se oraonici su klepani prosle godine i nisu tupi

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ijaooo... Blago svima koji su zavrsili! Ja danas imam poslednju terapiju za ledja, pa onda cim stane kosava da rasturim djubrivo, kacim plug, i u brazdu!!! Ako bude sve kako treba, do Nove godine gotovo!

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Ti se šališ ali jedan moj drug je tako navukao koronu samo što je fasovao u kombajnu
Ma ne salim se,najavili se neki bilo da vide traktor poslali ih iz RTi-a kod mene i ja im kazem preko telefona ja se izvinjavam ali ne pustam nikoga kuci da mi dolazi zbog ove situacije

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ajd što ga nisi okrenuo, nego što nisi ni pogledao iza sebe celu duž... Jbg, onom ko radi njemu se i dešava ovako nešto.

Prva, druga, kuplung treća, ruski ti je menjač sila...

Danas trazio nesto medju fotografijama i naisao sam na ovu. Slikano 25.11.2017. i to je bilo moje zadnje oranje. Steta za ovakav plug sto skuplja prasinu u supi.

gQCzFGZ.jpg

Данас коначно завршено орање, сутра прање машина и под шупу на починак, а потом ремонт плуга када време дозволи...стигли су нам неки делови из Енглеске јуче, после два месеца путешествија....

Nazad
Vrh