Rasa91
Član
Dragane sta si uzeo?
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta mi stitna boranija mozemo kupovati osim traktora Mtz i orudja TurskaDragane sta si uzeo?
Ovde lik uzeo regenta170titan 5br nosio ga sa masejom iz serije 82xx napatio se koliko je tezak, a taj traktor je moga sa laksim plugom da ore i sa 6br jer ga nije osecao u vuci, ali od njive do njive!Znam kako je imati plug predezak a nema potrebe za tim..ovaj moj englez bez malo 1700kg...kao po jajima se ide od njive do njive inace hoce traktor da prevrne nazad kada cimne u neku omanju rupu zadnji tocak....kao sto kaze dragan plug se kupuje spram zemlje, nazalost ima nas koji pogresimo pri izboru...
Ja sam u AgroStandardu narucio, nema ga mnogo na njivama, malo sam rizikovao jer nema mnogo informacija o tim plugovima, jedinu info sto sam dobio da je jedan vracen iz KacaPa ja sam uzeo polovan lemken 5400 e ,zemlje imamo i lake i teske,hteli smo da uzmemo taj turski iz AP pa odustali. Ima ga jedan covek u susednom selu,ali mi se ne svidja kako radi u ritu. Kolika mu je cena sada?
Manje gusi ali kad odoravaš do neke ograde ili useva koji nije skinut, možeš da se dereš...Auu, mogli su točak još izbaciti napolje...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Dooobro zaorava
Letva je zakon.
Recicu samo jedno,sve su to nebitne stvari.Ne uspeva svaki put da spusti točak .Na 4:10.
Dobra volja,mlad vozac (malo procelav ) i tajkunske povrsine!Pa sta je bitno ?