Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
miroslav k je napisao(la):imao sam problem, otkacio mi se plug na Yto-u. izgubio se osigurac, pa nisam mogao sam da ga zakacim znate vec kako ide, pa sam zvao caleta pa ga lakse zakacili za njega, ostalo je samo popreko da se uzore pa ajde da i zeko nesto radi.
Bravo.Attila M. je napisao(la):Pa onda još jedna tura kišnice za vrat dok smo pred pružnim prelazom skinuli blato sa točkova...
ma lose im gume pa neideMONTOYA je napisao(la):u jbm.ti posao au sineDeni je napisao(la):oranje... u Mađarskoj....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sd75xRqp634[/youtube]
pošto treba da bude njihov kukuruz....
miroslav k je napisao(la):@bubu
sto ne dignes 3 glavu pa lepo ides 1 direktna.
mucobieno je napisao(la):@bubu
ajde kad budes u prilici slikaj mi te tvoje razore, nevidim zasto imas, tj imate potrebu da iz zatvarate, nije valjda da ostavite kanale po njivi kad se izore jedinica?
mirko_markovic67 je napisao(la):Слажем се са тобом, ем имаш мање окретања и мање газиш њиву. Мислим да је боље искористити максималну вучну силу трактора него јурцати по њиви, да није тако нико неби правио плугове са више бразди.