zombie_666
Banned
Ja danas prevrnuo 1.2 hektara, ujutru je bilo malo teže zbog nenormalne rose, posle je išlo odlično.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Можда би могао још једну глави да накачиш, мени изгелда као да има доста снаге у резерви?
Jesam 5140.Taj je gospodin. Samo seje, baca đubrivo, prska.... Plug, tanjiracu i ostalo kod mene nije video niti je u planu.Pa zar nije pazario od manjevića ono crveno traktoro,mislim na Gurana?
Da, da. Samo što se nije bilo para da se uzme veći plug. Idemo malo brze na malim obrtajima i biće to dobro. Taman da razorem malo neke njive.A ovaj je mesto velikog rusa? To nesto nisam skontao diklofen?
Rado bih ti kupio dovoljno goriva, hrane i sta god, da dodjes sa tom kombinacijom kod mene za jedan problematican hektar.Ja orem na 25cm za proletnje kulture.Imam jednu parcelu od hektara gde se godinama mucim sa rakovicom i malim traktorima da poorem.Smonica i napravljen pluzni djon na par mesta iskace plug nece 5-10 cm da ide duboko.Sad sam ga u inat sa JD-om poorao kolko je moglo da ide 35-40 cm pa kako mu bude.Cisto iz meraka!
Zombie koje plugove vuces, odnosno koji zahvat?