To se onda baš teško oralo kad si odradio 18 k.j.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ovo nije mnogo opasno ,gore je kad pređu preko njive jel mu bliže,ili kad su kad je lani elektro voša prepravljala velike bandere pa bandera u tuđoj njivi a uzorano da bi bosanac ,pošto je kopanje išla privatna firma finasijer svih stranaka koje su na vlasti ,isto basančeros koji je za vreme rata kao studirao u subotici a sad veliki ja sam iz bosne,sa jedne strane ja i moj skinut kuruz ,a sa bliže im strane moja lucerka u prvoj god i majstor preko nje ,ma jebo te konj,sreća pa prešao samo jednom.Uf.Naravno da za neke situacije imam razumevanja. Ali za mnoge polako gubim. Dosta je bilo tolerisanja.
Galicije smanji ribuJuce radio usluzno..ugazena njiva za medalju, sojiste...valjda radjeno posle kise..sante se izvaljivale gde je bio trag od kombajna...mlatnuo od 25kj svega 18, dosadilo bilo pa otisao kuci, a danas kisa...do danjeg nema posla mozda malo i otpusti na tim mestima....