milanche87
Član
To buraz 202FMОд пре неки дан посао...није баш најбоље ишло, како то код нас иде, ал шта је ту је....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To buraz 202FMОд пре неки дан посао...није баш најбоље ишло, како то код нас иде, ал шта је ту је....
Гребуцкам до 20цената, све преко тога је лукцуз у потрошњи горива, а и ресурса машинаNe znam dal se meni čini ili je ovo stvarno toliko plitko koliko mi se čini
Tako deluje kod vecih traktora. Prvo sto ne teras tik do ivice a ako nema crtala to dodatno zatrpava razor. Kada se pomeri zemlja vidi se da se podseceno 30cm. Meni kada orem Armom je slicno jer takodje nemam crtala.Galcije jedino ako ti je profil prednje gume visok 70 cm
Poslato sa AGS-W09 pomoću Tapatoka
Hvala, imate sad dosta akcionih kamera po dosta nizim cenam u odnosu na GoPro kamere. Cene su vec od 3.000 dinara pa naviseBravo za snimak!
Baš se lepo vidi rad hidraulika, ako ni za šta drugo moram nabaviti neku (akcionu) kamericu da je fiksiram za rusa da vidim kako njegov hidraulik reaguje... Samo skupe su mi te GoPro kamerice, imaš li možda predlog za neku jeftiniju varijantu takve kamerice?