milanbelarus920
Član
I zenu i dete i drugo dete na putu,a tu je rotvajler u dvoristu tako da se ne sekiram...Ljudi jel imate vi zene ko njih pazi nocu?
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I zenu i dete i drugo dete na putu,a tu je rotvajler u dvoristu tako da se ne sekiram...Ljudi jel imate vi zene ko njih pazi nocu?
Bas tako,mnogo prijatnije nocu,i nekako mi se cini lakse i bolje ide masina...Ja ne znam sta se vi cudite. Nekome jednostavno prija da radi nocu i tu nema rasprave.
Imam i ja pa sam orao u subotu do 22 h čak sam stao i ispušio cigar uz samu ogradu i bacio malo pogled da vidim dirali ih ko,a uz groblje imam bagremar ,pa ti vidi s jedne strane šuma a sa druge pun **greška ljudi a nigde žive duše.Imam dve parcele u kojima noću ne bih radio ne znam koliko da mi plate.
Nalaze se uz samo groblje.
Bas tako,mnogo prijatnije nocu,i nekako mi se cini lakse i bolje ide masina...
Sent from mTalk
.......sta je,prpa..........
Bezu uvede drruze ,al noć se zna zašta je
Nie mi jasno sto orete nocu. Radite u firmi preko dana, imate 2-3 hiljade hektara da uzorete, ili nesto deseto. OK da se krene rano ujutru dok jos nije svanulo, pa i da se ostane malo duze ako treba da se zavrsi neka njiva, ali orati u mrklu noc to mi u opste nije jasno. Noc je za spavanje.
12 km/h oranje?Ja, kada orem, ako moze da ide i 12 km/h, ja toliko i vozim, ako se ne greje traktor.
Koliko znam trebalo bi da se ore izmedju 7 - 9 km/h, a opet sve zavisi od zemlje....
Becarina imas li zemlje uz autoput? Isao sam sluzbeno u cetvrtak u Kalinovicu, i pored.auto puta vidim i mali veliki NH kao.tvoji. pomislih da nisi ti bio?